24 november

Hej på er! Idag är det bara en månad kvar till Julafton! Känns så konstigt, man började ju nyss i skolan.. Tiden flyger fram! Men aja, för mig är det ganska positivt att tiden går fort, jag känner att jag har tröttnat på högstadiet nu och vill börja med på gymnasiet för att få något nytt. Dock är jag lite osäker på vad jag vill gå.. Men kanske samhäll med inriktning media, estet media eller kanske humanistiska. Hm.. jag ska ännu fundera lite till, så svårt! Vad går ni på för program eller vad funderar ni på att gå?
Från: Linda

Jo jag hittade liksom inte koden men nu har jag gjort det :) För jag gick in på ->settings men där fanns ingen flik med >widgets. Fast jag sökte lite på google så hittade jag en kod :)Förresten vill du göra ett länkbyte? :)


2011-11-24 - 19:04:10
URL: http://dancingallday.blogg.se/
Från: L y d i a

svar,Tack så hemskt mycket! :}


2011-11-24 - 19:50:12
URL: http://lydiajosefine.blogg.se/
Från: Jessika

NA såklart! :D Alla människor är så avis på oss ;) Super bra lärare som verkligen kan sin sak, 50% tjejer 50% killar i varje klass vilket resulterar i att alla får komma till tals osv. Intressanta ämnen som man har mycket nytta av i sitt framtida liv vad man än tänker göra. Perfekt om man inte kan bestämma sig för vad man vill efter gymnasiet och stämningen på programmet är mysig då man får vara sig själv och det är snarare konstigt om man inte snackar kemi och matte på rasterna ;) Skulle kunna hålla på i evigheter att övertyga folk om NA haha :D


2011-11-24 - 19:52:11
URL: http://mycreativeworld.blogg.se/
Från: Rebecca Wahl

Snyggt!


2011-11-24 - 21:02:14
URL: http://rebeccawahl.blogg.se/
Från: Linda

Så nu har jag också lagt till dig :) (förresten om du orkar så heter jag Linda och inte Lina, men whatever ;) kram!


2011-11-25 - 17:32:49
URL: http://dancingallday.blogg.se/
Från: Rebecca Wahl

sv: tack! :)Jag går samhällsprogram med media inriktining, ifall det hjälper ditt val. Tror att det är bra att gå en bredutbildning och sedan lägga till något som man tycker är kul, media i mitt fall! Fast det är skolan som gör att allt blir roligt! :)


2011-11-25 - 19:03:58
URL: http://rebeccawahl.blogg.se/Namn

Mail (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Kom ihåg mig?

bloglovin
  • STARTSIDAN