Snowdrops

Sweet! Nu är alla påsarna sålda! Sålde de sista igår. Nu skall man bara sälja lite new body till alla grannar. Det känns som att man bombarderar grannarna med saker dom kan köpa som fryspåsar, new body, jultidningar, trisslotter julkalendrar.. you name it! Vi håller ju på att samla ihop till en klassresa, bara ungefär ett år kvar till vi slutar nian. Så snaaart! Skulle vilja åka till typ Köpenhamn i Danmark, verkar så mysigt där (inte för att jag har hört så himla mycket om vad man kan göra i Köpenhamn men ändå). Det sklle vara kul tror jag. Eller Legoland, där vet jag iallafall att det är roligt! Haha, jag och lillebror åkte en barnattraktion tusen gånger om. Vi var typ minst 50 cm längre än alla andra som åkte! :'D Haha aja sjukt roligt var det! Fina tider ;}

Snödroppar från i helgen, nu är det vår!
Hur lyckas man... inte?

Jag måste vara himla oskillad, jag misslyckas med att pumpa in luft i ett cykeldäck! Det är väl inte så svårt? Men det går bara inte.. heeelt omöjligt! När jag cyklade i eftermiddags tyckte jag att det var himla trögt att cykla och sen såg jag att det var punktering på bakhjulet och gick hem den lilla biten igen för att pumpa in luft i däcket. Men det ju gick inte och sen hade pappa inte tid att hjälpa mig med det. Sen så började det regna också, så då gav jag upp och gick in. Får se om jag kan lösa 'problemet med cykelpumpen' imorgon då. Skulle vara bra om jag gjorde det för tänk vad skönt om jag kunde börja cykla till skolan emellanåt och ut och fotografera på helgerna nu när våren inte är såå långt ifrån. Can't wait!
Nu väntar duschen, later!
Design tips

Nu skall jag göra mitt första bloggdesign tips. Så här kommer ett litet tips om hur man gör rubriken till en länk så att man kommer direkt till kommentars sidan. Som jag har alltså ;}

Du går in i kodmallarna och letar upp den här koden: <h3>${EntryTitle}</h3> {den är ganska så högt upp} och sen ersätter du den med den här koden: <h3> <a href="${EntryPermaLink}"> ${EntryTitle} </a> </h3> spara sen sidan, KLART!

Hoppas ni förstår och att det funkade! :)

Solnedgång

En kväll förra veckan var det en sån fin solnedgång bakom träden, så jag drog till mig kameran och öppnade fönstret och hängde nästan ut ur fösntret samtidigt jag knäppte några bilder, och blev ganska nöjd. Bilden är knappt redigerad! Det är lika fint ikväll också men inte orkar jag hänga i fönstert ikväll igen {det är avklarat för min del!} Haha! Just nu spelas Owl city i högtalarna, gillar texten.. I've been to the dentist a thousands times so I know the drill. Höhö^^ Jag har säkert också varit hos tandläkarn minst tusen gånger, mamma jobbar ju med sånt så det är väl inte så konstigt? Nu tänkte jag vara duktig så jag skall ta fram matteboken. Bye bye!


Våfflor, hallonsylt & grädde

Åt precis våfflor efter en rolig träning. Det var riktigt gott! Våffeldagen var ju egentligen i fredags men bättre sent än aldrig ;} Men bilderna är ju egentligen gamla, från januari tror jag. Haha, men våfflor som våfflor, what's the diffrence? Well, imorgon är det måndag igen och en ny skolvecka väntar, skall nog inte göra något speciellt då.. förutom skolan men den är väl inte såå speciell? Jo och sen måste jag sälja fryspåsar och newbody till klassresan i nian. Händer det något roligt för er i veckan?

Nu tänkte jag kolla min mail och sen dyka på huvudet ner i sängen min, så ni får sköta om er!

Sommartider hey hey, sommartider!

Det blev en sen frukost idag för nu är det ju sommartid! Så skönt med att det blir ännu ljusare på kvällarna. Tråkigt nog så försvann solen alldeles nyss och det är inte alls skönt ute, blåsigt och kallt :/ Ucsh, jag vill inte alls gå ut och vänta på bussen i det här gråa vädret, men aja fotbollsträningen måste jag ju till. ;} Det är ju roligt! Nu skall jag gå och packa träningsväskan. Later!

Dagens frukost: Vaniljayoghurt med banan, apelsinjucie, hembakat bröd med ost. Yummie!


You will never be

Jag kan bara säga att hon är otroligt duktig och jag får nästan rysningar!How did we ever come to this
I never thought you'd be
Someone I'd have to miss...
And there I was caught in your game
Needing answers that never came
And we took a chance,
You said you were strong
Strong enough
But you were wrong...

And now I'm...

Deafened by your silence
Blinded by the tears
If you're looking for forgiveness
You won't find that here
Cause you lied your way to heartbreak
And now it's all too clear
That you will never be...

Look at her
She won't ever compare
You can say you're sorry
But I still don't care
Was she worth this mess
Was she worth this pain
You can say it's her fault
But you're both to blame

And now I'm...

Looking back it was all so easy
I hope you know you're my last mistake
Don't come around and say you need me
I won't stay

Now I know that you were so deceiving
Was it fun for you to walk away
I hope you liked it
Cause she's so damn easy
You won't change

That you will never be...


I just wanna be with you

Tumblr_lij160rkuu1qfr3imo1_500_large

I förmiddags såg jag High school musical 3, det var skönt att se en film innan man vaknat. Det är en glad och fin film med härlig musik, jag satt säkert och log emellanåt ;} Se den!Nu skall jag snart äta lunch sen ska jag gå ut och ta lite kort. Det är riktigt fint väder idag soligt och runt 5 grader. Härligt! :D
Nu skall jag fortsätta lyssna på lite musik innan luchen, later!


Earth hour 2011


Spring & summer fashion

I onsdags ramlade h&m katalogen ner i brevlådan med alla vår och sommarkläder, jag skulle nästan kunna köpa alltihopa {förutom det ifrån barn och herravdelningen förstås} hehe ;) Jag älskar alla fina ljusa vårfärger, de är så mycket finare än det mörka och gråa som man har på vintern. Och nu börjar det bli lita varmare så snart kan man börja använda vårjackan, yay! ^^ Såg idag också att det har kommit mer krokusar i trädgården! :D Skall försöka gå ut och fotografera i helgen.


F R E D A G

Hej! Nu skall jag snart snöra på mig skorna och ta bussen till skolan. Vi slutar tidigt idag som vi gör varje fredag, det skall bli så skönt med helg! ;} Hoppas det blir soligt och fint väder då så att man kan gå ut och fotografera. Nu måste jag springa till bussen, bye!


Follow me!

Följ min blogg med bloglovin!

Välkommen till min nya blogg!