Orange

Det här är vad jag åt till frukost igår. Apelsin i yoghurt + grovt bröd med orange paprika och gurka. Det var väldigt gott! :} Trots att jag inte gör det så ofta så älskar jag att fixa till frukosten lite extra, istället för det gamla vanliga liksom. Det blir så mycket godare då!


Blåsippa ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår

Vårkänslorna kryper i mig och jag är såå glad, jag har fått ett sommarjobb och jag är behörig till det program som jag har sökt i förstahand i det preliminära valet! Det känns skönt! Och jag längtar redan till sommaren! Det kommer att bli så grymt!


“Spring is nature's way of saying, "Let's party!"”

Jag längtar så mycket efter en solig och härlig vårdag. Men just nu är det bara grått och kallt ute.. I lördags vaknade jag av att snöplogen körde förbi och det var nästan en decimeter snö, EN DECIMETER! Snacka om att jag blev förvånad! Men nu är den borta som tur är. ;)

Jag slängde ihop ett litet vårkollage med bilder som jag hittade på weheartit.com, jag tycker att alla de här bilderna ger en så mycket vårkänslor, och de är så fina också! Vill verkligen också fota såndana här bilder! Vad är vår för er?
Bilderna kommer från weheartit.com och är inte mina.
Länkar till bilderna hittar du här:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Idag har det regnat och varit grått. Då vill jag hellre minnas tillbaka på de dagar som gått.


Where you are

En så himla fin låt alltså!

9 april

Day and night I'm thinking about you. Whatever I do you are in my mind.

3 april

Hej! Bjuder på en gammal bild från mars i år, eller kanske inte så gammal.. Jag har hur många bilder i min dator som jag inte har visat, men det blir liksom inte av. Jag går knappt igenom mina bilder längre, utan de lagras på hårddisken som bara fylls på hela tiden. Det är nog dax för mig att gå igenom alla bilder och börja bränna ner på skiva och föra över på en extern hårddisk. Hur lagrar ni era bilder?Små söta snöflingor

I lördags vaknade jag upp och till min förvåning var marken täckt av snö. Jag som var helt inställd på att det var vår, men icke sa Nicke! Dem spelade en jullåt på radion när jag satt framför vår öppna spis där vi eldade. Då började jag undra om det kanske var december och inte mars! Galet! Det har snöat idag också.. Ha det bra!


Första april

Min dag i bilder. Jag har kollat på innebandy DM och käkat pizza med mitt innebandylag. Sen har jag bakat kakor och bjudit katten på grädde när vi åt våfflor. Tänk att det redan är april, första april! Har ni lurat någon idag? Det har inte jag, jag är så dålig på sånt, och sen så brukar jag glömma det också, hehe.. ^^ En helt okej dag trots det gråa vädret!