28 februari

Nu börjar det bli vår. Snödropparna börjar komma och fåglarna kvittrar. Som jag har längtat!

Portättbilder från weheartit

Vill också kunna ta såna här underbara porträttbilder.
TumblrBAD GIRLS BIKESWhy waste a second not loving who you are?.La vie en Rose- I HAVE SOMETHING TO TELL YOU. -- I HAVE SOMETHING TO TELL YOU. -Spell and the Gypsy.rachel's Style Pinboard / Rachel Donovan (queenofhearts22) on we heart it / visual bookmarkTumblr
bilderna är klickabara!

Capture your dreams.

Ikväll är jag ledig ifrån allt. Inga läxor och ingen träning, så skönt!


22.02.12

Jag vill dela med mig av ett litet tips på frukost eller mellanmål. Jag tycker att vaniljyoghurt med flingor är så tråkigt att äta, det blir alltid samma gamla vanliga yoghurt med samma gamla vanliga flingor. Så idag provade jag en ny sak. Man börjar med att skala ett äpple och dela det i lagom små bitar, sen rullar man det i kanel och socker. Voala! Hur gott som helst att ha i yoghurten! Någon av er som vill dela med sig av något annat gott tips?

Gillar du att krama träd, precis som jag?


- Jag gillar att krama träd, om ni kan se på bilden. ↑
- Att dricka varm choklad i naturen är bland det bästa jag vet. Det så himla gott när man fryser!
- Jag tycker om när solen äntligen tittar fram efter en grå dag.
- Fågelkvitter är så härligt att lyssna på, bara man inte ska sova så..
- Raggsockor är det mysigaste som finns, jag brukar gå omkring med mina i skolan.

Semeldagen

Hej på er! Idag är det semeldagen, har ni ätit någon semla idag? Själv så äter jag inte semlor, jag äter hellre bara själva bullen, utan all grädde och mandelmassa.. ^^ Kom precis hem ifrån skolan, på tisdagar slutar vi tidigt. Det är skönt! Så jag ska nu börja skriva en so-uppsats. Ni får ha det bra, men ät inte för många semlor!

Tumblr_lokajxsyig1qe49wpo1_500_large

klickbarbild lånad från weheartit.com


Hur jag gjort min header

Hej på er! Jag har fått några frågor angående min header, hur jag gjort den o.s.v. så jag tänkte berätta lite. Jag följde Annas guide som var jättebra och hon beskrev allt bra så att man förstod! Så gå in där och gör som hon! Sen har jag också fått en fråga om vad typsnittet heter och den heter Caviar Dreams och finns att ladda ner på dafont.com om jag inte minns fel. :)


Lugn ledig lördag

Idag gör jag precis ingenting, bara njuter av en lugn helg. Jag har slösurfat , pluggat inför prov och duschat en lång varm dusch, jag har bara njutit av en lugn ledig lördag. Jag ska nog gå ut en sväng sen, efter fikat. Så får jag i mig lite frisk luft, lite ny energi. Jag ska iväg på filmkväll ikväll så jag har ingen lust att somna mitt i filmen, det har hänt mig ett par gånger innan.. ;)


Friday night

Idag är det äntligen fredag och nu väntar helgen! Ska bli så skönt med sovmorgon. :} Fast jag ska iväg och jobba ikväll, kommer hem vid runt halv 11 så jag kommer att vara helt slut! Gör ni något roligt ikväll? :)

Glad alla hjärtans dag!

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft en fin alla hjärtans dag! Själv har jag käkat geléhjärtan och fått kramar hela dagen, så min dag har varit toppen! Har även införskaffat mig ett par nya uggs och varit hos frissan nu i eftermiddag. Firar ni alla hjärtans dag på något speciellt vis, eller käkar ni bara geléhjärtan som jag? Det skulle vara roligt att veta! Kram!


En mysig söndag

Hej svej! Idag har jag varit med den här tjejen. Vi har fotograferat lite porträtt och spelat spel på spela.se. ^^


Genom mitt fönster

En vacker januarimorgon.

9 februari 2012

Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen, har haft fullt upp! Förra helgen var jag med mitt fotbollslag i Uppsala, där spelade 97orna SM och så var vi i Kista galleria! En riktigt mysig helg var det! Fast det var kallt.. drygt 29 minus på natten! Brrr..