Lovley

Var inne på weheartit.com idag och hittade en massa fina och härliga sommar bilder! Sommaren känns så nära nu! Det är ungefär 7 veckor kvar sen så är det sommarlov! Tiden flyger bara fram! Och ikväll är det Valborg och jag skall umgås med en massa härliga personer och se film halva natten. Ska bli hur kul som helst! Hoppas bara att min förkylning försvinner bara, börjar få ont i halsen och är seg. :/ Vill inte vara sjuk ikväll och i den kommande veckan, då har vi ju fotoutställning i skolan! Aja.. jag får slappa riktigt mycket imorgon.

Ha en superfin kväll allihopa!


My new converse

Hej på er! Jag köpte ett par nya converse för ett tag sen. Körde på ett par vita och dom är verkligen superfina! Det enda dåliga med dom är bara att dom blir såå snabbt smutsiga! :( Men jag älskar dom ändå! :D

Nu har ju temaveckan börjat i skolan vilket betyder att jag får fotografera på skoltid! Yay! ^^ Det kommer verkligen att bli jätteroligt! Och så känner man sig så cool när man går med skinnjacka, solglasögon och en kameraväska över axeln i korridoren! Haha tuffingvarning!   verkligen.. ;D


25 april 2011

Här kommer lite bilder från igår när jag och familjen var på utflykt. Översta bilden är riktigt sommrig tycker jag :)


Härligt med påsklov!

Hejsan! Dagens näst sista påsklovs dag idag och den har varit hur härlig som helst! {Nästan lika härlig som resten av lovet har varit.} Jag har gått i linne och shorts hela dagen utan att behöva frysa! Summer feelings! Och så var jag och familjen iväg på stranden och ätit pastasallad på en brygga. Och så jag har fotat en hel del idag! Så nu skall jag börja ladda in bilderna till datorn så att ni kan få kolla på dom ;)


19 april 2011

Jag var ute och fotograferade i våran trädgård förra helgen och på kvällen gjorde jag ett kollage av bilderna. Och det hade jag helt glömt bort att jag hade gjort, så ni får det nu. Bättre sent än aldrig! ;D
Nu ska jag gå och äta lunch och sen gå på promenad till stranden eller något annat ställe och fota lite. Och sen ska jag dubbelkolla min packning så att jag inte glömmer bort något ;) Ha det bra!


“Spring is nature's way of saying, "Let's party!"”

Hej på er! Ledsen för att jag uppdaterar så dåligt men jag har just nu påsklov och det händer en massa roliga saker. Så härligt med lov! Igår var jag med Jessika och vi åt årets första mjukglass. Yummie! ^^ Och inatt sov jag över hos Tove och vi har såg på film, åt ostbågar och lite annat smaskigt. Sen idag har jag varit ute och fotograferat i skogen och jag såg på termometern att det var 30 grader varmt i solen! Det måste vara rekord alltså, det som inte ens är sommar än! Man försöker ju vara ute så mycket man kan för att det är ju så himla skönt ute. Och jag känner verkligen att jag har fått färg i ansiktet från idag! Härligt! Nu skall jag upp och leta fram liggunderlag och sovsäck, för imorgon skall jag iväg på påskläger och det kommer att vara en massa olkia äggtävlingar! Det kommer bli ÄGGstremt kul! ;D Så vi hörs nog antagligen på fredag om jag inte slänger in något inlägg imorgon. Puss på er!


 En söt liten lila blåsippa i skogen


“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”

Hejsan hoppsan! Fick veta idag på HKn att vi ska ha en temavecka veckan efter påsklovet. Med temat luft och så fick man välja olika grupper där man ska jobba med olika saker. Och i en grupp fanns foto med! Så det kommer att komma någon fotograf och sen skulle det vara en utställning och vad det nu var mer. Hoppas verkligen, verkligen att jag kommer med i den gruppen. Skulle vara så himla roligt! Och så fick man ha med sig sin egen kamera och sen kunde man få en massa tips av fotografen. Kan det bli bättre? ¬


En fin 'höstig' vårbild jag tog för några dagar sen

 


My weekend

Hej, förlåt för den dåliga uppdarteringen men veckan har varit lång och jag har varit på förträff med min konfagrupp hela den här helgen. Det har varit roligt och vi har lekt massa och mest lekte vi 'maffia'. För er som undrar så lekte vi bara och det var ingen som kom till skada ;) Sen har vi hittat på en massa andra roliga saker också, en i min konfa grupp badade! :'D Haha, i april! Ucsh vad kallt! Jag väntar helst någon månad till. Jag börjar bli värsta badkrukan till skillnad från när jag var liten. Höhö ;} Så för att sammanfatta har min helg varit toppen! Hur har eran helg varit? :)
Nu skall jag svara på era fina komentarer! ^^

En fin vårbild på en krokus i vårsolen tagen för någon vecka sedan


Vårbilder

Hej! Praoen går bra, jag får larma kläder, fixa i butiken och lite annat. Dagarna går snabbt och det är roligt! Är helt slut just nu efter en lång dag. Jag måste ju ta bussen dit och hem så då sitter jag och halvsover. Hade jag inte lyssnat på musik i eftermiddags hade jag säkert somnat. För att vakna efter bussturen gick jag sen runt omkring i solen och fotograferade med musik i öronen. Så härligt väder det är nu. Känns hur skönt som helst att kunna gå omkring med skinnjackan utan att frysa. ;} Men imorse så spöregnade.. och så höll det på hela dagen, ucsh! Men solen tittade fram igen på eftermiddagen precis lagom tills jag slutade. Riktigt nice ;)

 

Här kommer några av bilderna jag tog i eftermiddags

 

 


Vårväder

Idag måste det ha varit rekord varmt. 14,3 grader i solen! {om inte mer} SÅ HÄRLIGT! Riktigt fint vårväder med sol och värme. Det var så skönt ute när jag var ute och fotograferade alla vårblommor, man behövde ju inte ens ha på sig sin jacka. Det gillas! Har spelat fotboll utomhus för första gången iår ikväll också. Det gick lite segt men det var ju första gången ute och sen var det konstgräs också. Jag är ju van vid rikigt gräs så det är ganska ovat och bollen studsar lite anorlunda än på riktigt gräs.

Imogron börjar en till praovecka. Jag ska vara på Kapahl så det skall nog bli roligt. Och sen får jag liite sovmorgon så det ska bli skönt. Later! 


Andra april tvåtusenelva

Hey, jag har suttit halva eftermiddagen och kollat på en massa objektiv och kameratillbehör, jag skulle behöva ett nytt batteri men det är så himla dyrt, drygt 650 spänn! Lite väl dyrt.. ;/ Och sen hittade jag ett objektiv som jag tror skulle vara bra. Men jag håller ännu på att betala av mamma och pappa för Åreresan så jag har inte speciellt mycket pengar till sånt just nu. Men Jag fyller ju år om snart en månad ;) Får skriva upp objektivet på önskelistan som jag tycker verkar väldigt bra. Eller vad tror ni? Min önskelista blir ju bara längre och längre ju närmre jag kommer min födelsedag man kommer! Höhö^^

Bilder från Maj förra året tagna med min digitalkamera


Sweet lemon

Jag ville bara tipsa om Body Shop's underbara body butter med citron som luktar godis och är hur bra som helst! Har nog aldrig haft såhär lena händer förut. Lite dåligt att dom är så dyra men det är dom ju nästan värda och så måste man ju få skämma bort sig själv lite emellanåt ;) Jag fick rabatt när jag köpte en liten {50 ml} så den kostade bara 60 kronor, har ingen koll på vad dom egentligen kostar.

Vad gör ni ikväll? Fredagsmys kanske? ;}