En skön dag

Hej! Idag har det varit en skön slappardag. Jag har läst Ellsas mode av Sofi fahrman och varit på stranden och solat och badat. Fast det var iskallt i vattnet! Men jag doppade mig iallafall. Nu efter en skön dusch ska jag snart äta och sen åka iväg till Tove. Jag och kameran ska sova över. Så ni får har det bra!


I love the sound of rain, pouring down outside my window

Såhär har vädret sett ut hemma hos mig idag. Det har regnat till och från hela dagen. Jag vaknade av att det spöregnade och åskade som tusan. Och det gick verkligen inte att somna om. Och sånt hatar jag! Haha morgontrött som jag är. Låg kvar en timme i sängen och lyssnade på regnet och mulret. Sen gick jag ovanligt nog upp och knäppte på Gosip gril och gjorde iordning frukost. Jag skulle egentligen ha åkt iväg till jobbet idag men slapp på grund av vädret. Tur att man slipper stå ute i regnet. Fast det är ändå ganska mysigt när det regnar, då kan man ju sitta och lyssna på när regnet slår mot taket och se på någon film och dricka varm o'boy.


“Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.”

Jag älskar att vara inne på weheartit.com. Jag skulle kunna sitta i timmar och kolla på en massa vackra bilder och få en massa inspiration. Jag gjorde ett kollage av några av mina favoritbilder. Men det var jättesvårt att välja några, det finns ju tusentals bilder att välja bland! Men här är iallafall några. Jag har plockat ut det som jag tycker är roligast och mest inspirerande att kolla på. Mat, mode och blommor. Någon av er som är med på weheartit? Om inte så borde ni verkligen gå med!
Länkar till bilderna finns under kollaget! ↓

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,
9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Någon som vill ha en gratis bloggdesign?

Hej! Jag var så trött på min header så jag ändrade lite på den. Vad tycks? Den blev lite somrig ^^ På tal om designer så funderar jag på att börja göra gratis designer. Någon som skulle vara intresserad i såna fall? Kommentera då! Jag vill gärna veta :)


Dagens goda frukost. Vanilj yoghurt och nektarin klyftor. Jättegott!


Springrunda

Jag har precis varit ute och sprungit med lillebror. Och det var riktigt skönt! Tidigare har det bara varit jobbigt. Jag är nästan back on track ;) Nu ska jag fika lite och sen ska jag hoppa in i duschen. Imorgon blir det första fotbollsmatchen efter sommaruppehållet. Det ska bli roligt!


Hva som har skjedd i Norge

Det är många som har skrivit om hur hemskt det som har hänt i Norge är, och det tänker jag också, det är fruktansvärt! Hur kan man göra något så hemskt? Men iallafall så var jag inne på bloggen made in japan och såg det här videoklippet. Och tänkte också publicera det. Det får mig att tänka på hur svårt det måste vara för alla nära och kära som förlorat någon anhörig. ucsh..


Gårdagens outfit

- En enkel och skön sommar outfit


Kaos i kostymförrådet

Just nu sitter jag inne på mitt rum och kollar på kanal 5's Stylisterna. Jag började kolla på det i vintras men jag kollade aldrig klart det så jag tänkte se några avsnitt ikväll^^ Nu när man kan kolla på tvprogram på datorn så trodde jag att man skulle slippa all reklam, men nej. Reklamen finns överallt numera! Börjar bli väldigt lessamt att kolla på samma reklam om och om och om igen tusen gånger. Men vad gör man inte för att få se sina favorit- program -filmer? Btw så var jag på Fårö idag. Jag har världens soleld! Men iallafall så jag tänkte visa några bilder ifrån idag lite senare i veckan, vi får se när det blir. KRAM!


My heart beats like a drum

En jättefin och skön låt som då och då spelas i min spotify lista. En riktig sommarlåt enligt mig!


En liten fundering bara..



En liten animation jag knåpade ihop alldeles nyss. Efter att ha följt några guider om 'gif animaton' så lyckades jag iallafall pyssla ihop den här animationen. Själv är jag ganska nöjd, för det var så mycket svårare än vad jag trodde! Har säkert pysslat i en timme eller så. Heh, nu skall jag nog kolla lite Gosip girl. Dom var ju jättebra! ^^

A small blue thing

Hej! Jag var inne i staden i torsdags och var inne och shoppade med Julia. BLand annat så hittade jag den här fina saken! Jag kan visa er vad som följde med mig hem ifrån Visby. Men det visar jag en annan gång, för nu måste jag städa mitt rum! Det känns som att jag inte har städat det på år och dar!


Fredagsmys

Hejsan! Jag fick låna första säsongen av Gosip gril av Jennifer. Så nu tänkte jag kolla på ett avsnitt eller två, för att se om det är bra. Är det någon av er som brukar se på det?
I don't give a fuck to any love.emmaa-xxxces't la vieFUCK YEAH GOSSIP GIRLmentally moonwalkLeighton M.

Superstar

Hej på er! Jag sitter och installerar the Sims superstar. Och nu blev det klart så nu ska jag spela, hejdå!

Even small things matters

Emellan åt så droppar det in några små kommentarer där det brukar stå i något med stil med: 'Fina bilder du tar!' eller 'Vilka härliga bilder!'. Och ni anar inte hur det värmer, varje gång jag läser en sån kommentar sitter jag och små ler och jag blir så glad och (kär höll jag på att skriva, heh??) nja inte kär direkt men det gör det bara roligt att blogga. För vissa dagar har jag verkligen ingenting att skriva om och tänker att det inte är någon idé att fortsätta för jag skriver ändå inget vettigt. Men när man får en liten fin kommentar får man tillbaka viljan igen och skriver ett till inlägg och vips så flödar inspirationen igen! Så ni ska veta att det är lika roligt att få en kort kommentar som en lång kommentar.


Me and my little blog

Halloj! Ser ni? ↓ Yaay! ^^ Statistiken gick upp igår efter att jag fått en liten länk av Philip! Jag tror att jag aldrig (heh..) har haft så många besökare i min verkligen, lilla blogg. Så TACK, sånt uppskattas verkligen. Mer sånt tack! En till sak.. vad vill ni se mera av i min blogg? Fler bilder, designtips, musiktips, text inlägg, mer om mig själv, recept eller kanske mina fina katter? Lämna gärna förslag! Skulle vara roligt och se vad ni tycker och vill se mer av! Även fast ni kanske inte är så många. Haha, godnatt på er sötisar!


En till design

Gjorde en design till Julia en regning dag förra veckan. Hon blev nog väldigt nöjd. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Some beautiful words

Dagens ciat: “Man can live about forty days without food, about three days without water, about eight minutes without air, but only for one second without hope.”


Ett litet sött

Kolla vad jag precis hittade i trädgården. Ett smultron!


En liten promenix

Igår gick jag och Jessika en promenad till Kovik och fotograferade. Vi snackade och fotograferade en hel del. Mysigt! Vi skulle egentligen badat men med det tråkiga gråa vädret bestämde vi oss för att gå ut och rasta våra kameror istället. Efter ungefär 1 och ½ timme gick vi hem till mig och åt nybakade bullar och såg på Top model Australien. En skön avslutning på en promenad!

 

 


Dagens ciat: "A single rose can be my garden.. a single friend, my world."

{Såå fint}Jag var ute och fotograferade i regnet igår. Just nu så har jag mycket bilder på rosor för vi har så många i trädgården just nu. Dom är så fina! Hittar hela tiden nya vinklar och inställningar som jag vill prova. Ni kommer säkert att få se flera!


Pouring rain

Det regnar här hemma


The of the most beautiful sunsets I've ever seen!

En bild ifrån konfat. ↓ Det var en så vacker solnedgång! Men nu ska jag snart kolla på Stolthet och fördom på trean. Hoppas att den är bra. Någon som har sett den? Den verkar iallafall ganska så bra. Jag ska nog gå och hämta lite chips som jag kan smaska lite på under tiden. Söndagsmys! ^^


Konfa

Här är första delen ifrån konfat. Mer kommer! Ni ser väl ungefär vad vi gjort? ^^










Some beautiful things

Dagens ciat: “Don't miss all the beautiful colors of the rainbow looking for that pot of gold.”

STAY STRONGTumblrTumblrtumblr_ln91717x6z1qgl14po1_500_large | Flickr - Photo Sharing!Things y ♥Simplypixlife is like an icecream. :)Welcome!! :DR&M

{Klickbara bilder ifrån weheartit.com}

Ett enkelt design tips

Tänkte skriva ett enkelt design tips som jag använder mig av. Nämligen höperklicksskydd utan popup-fönster.

Går bara in till kodmallen → sen finns det ett avsnitt som heter <body> och det tar ni bort och klistrar istället in <body oncontextmenu="return false"> och gör det sen på inläggssidan, kategorisidan och i arkivet. KLART! Hoppas att det var användbart!

(för att kopiera koden tryck Ctrl + C)


Musiktips?

joggingrunda på stranden med musik i öronen. Har laddat telefonen med Rihannas nya skiva Loud. Har ni några bra musik tips som är bra när man är ute och springer? Typ spotify lista eller liknade? Vi får se hur långt jag orkar! Hehe, inte så långt kan jag tro.. det var typ 1000 år sen jag rörde på mig klokt. Aja det ska gå! Wish me luck!

 


Gratis design

Innan jag åkte iväg på lägret så gjorde jag den här designen till MIKAELA som så gärna ville ha en ny design. SÅ jag gjorde en till henne gratis. Är det någon annan som skulle vilja ha en design gratis av mig, så är det bara att säga till! Så kan jag fixa en enkel.
Men såhär ser den iallafall ut och om ni vill kolla in hennes blogg så klickar ni bara hääääär! :)



First day at work

Hemma ifrån första dagen på 'jobbet'. Haha kan man säga så? Fast egentligen var det igår men det var dåligt väder så jag behövde inte komma fast jag tjänade iallafall ^^ LYX! Höhö, jag står på en parkering och tar betalt av bilar som ska parkera. Ganska okej jobb, fast sista timmen var seg då nästan inga bilar kom, men aja jag ska inte klaga. Det är ett heelt okej jobb! Har ni något sommarjobb? I så fall, vad gör ni?


En av våra rosor som vi har i trädgården under päronträdet. De luktar oootroligt gott och är väldigt vackra!


Quote of the day

Dagens ciat: “It's better to be hated for who you are, than to be loved for someone you're not.”

Ett fint ciat som jag tycker helt klart är värt att tänka på.


6 juli 2011

Var i Visby idag för att kolla in Almedalsveckan. Och det var tjockt med folk! Det är en dålig sak med att bo på Gotland, alla turister som går segt! Haha, annars så är det ganska roligt att se på alla vilsna turister som försöker hitta fram runt omkring på ön ;)
Sen gick vi och fikade på ett mysigt café precis vid ringmuren, där jag åt en stor chokladmuffin med flädersaft och mamma och Erik åt saffranspannkaka. Smaskens! ^^


The best two weeks in my life!

Nu är jag hemma ifrån lägret och vi har haft otroligt roligt! Det har varit de 2 bästa veckor jag varit med om. Och jag längtar redan tillbaka för det otroligt tomt och tyst här hemma. Men ikväll ska jag cykla iväg till samma ställe där vi bodde och spela volleyboll och käka våfflor med några andra härliga personer. Så det ska bli roligt! ^^ Mer bilder från lägret kommer snart! Bye!