Tangled / Trassel

Igår kväll såg jag på Trassel, en söt tecknad fil från Disney som var jättebra och ni borde verkligen se den! En film som man verkligen blir glad av! Den var både rolig och lite sorglig på vissa ställen. Kolla trailen!


Yeah, that's me

Har suttit och pillat lite med photoshop nu en liten stund. Har laddat hem några actions ifrån devianart, som gör att redigeringen blir mycket lättare och snabbare och om man är lite lat av sig (som jag) och inte orkar sitta och redigera hela dagarna. ^^ Jag har hittat massa fina actions där och speciellt från night-fate - en tjej ifrån USA. För er som har photoshop kan ju gå in och kolla om ni hittar något fint hon gjort. Många är sjukt fina!

Hahaha, jag bjuder på bilden, sjukt fin jag vet ^^

 


Promenix

Jag kom just in efter en liten promenix på stranden. Jag kände lite på vattnet och det var så himla varmt och skönt. Lagom varmt för att bada! Synd att det blåste stormvindar där nere på stranden. Annars hade jag hoppat i! Höll ju på att flyga iväg!  När jag gick till stranden så tog jag med min gamla kompakt kamera och tog några bilder med den. Fast det blev bara en bra bild. Haha! Visar den i alla fall ^^

Jag vaknade inatt av världens åskknall och därefter spöregn och ännu mera stormvindar. Jag tycker att det kunde ha regnat lite nu så att man kan sitta inne och mysa under en filt och se någon bra film. Alltså ha riktigt fredagsmys. Det var så länge sen! Det ska jag göra ikväll. Vad gör ni ikväll?

 


And the winner is..

Denna veckans blogg blev.... fina Jessika! :)


Cookies

Det här pysslade jag med i förmiddags, bakade syltkakor som blev supergoda! Receptet är från A pice of cake, ni måste prova baka dem! Perfekta att äta i sommar i solen med rabarbersaft till ^^ Bara någon vecka kvar till sommarlov nu ju! Jag lääääängtar! :D
Nu ska jag gå och packa fotbollsväskan för imorgon är det fotbollsträning. Bye!

T u e s d a y

Jag trodde nyss att klockan var kvart i 10 och att det snart var dags att gå och lägga sig. Men den är visst bara lite över 9, så skönt! Imorgon har vi operationdagsverke i skolan, vi skall jobba ihop minst 100 kronor till ett barnhem i Zambia. Så jag skall pyssla lite i trädgården och kanske baka något gott, och så det blir sovmorgon och sen ska jag försöka plugga lite grann också. Good night!


Ny design + pinsamheter och roligheter

Hej på er! Jag har gjort en ny design, blev ganska trött på den gamla. Så nu är det lite nya färger och så. Tryck på F5 och den inte syns! En liten update på design fronten bara! ;) Vad tycker ni?

 

Dagen annars har varit lite stökig men ändå ganska bra, jag och Jennifer hittade på en ny superrolig lek. :D Och sen när jag drog i ett dörrhandtag så lossnade hela handtaget! Haha piiinsamt! Vi har skrattat mycket idag kan jag säga. Mycket pinsamheter och roligheter! Godnatt!

 


Veckans blogg

Vi kör veckans blogg igen. Tipsa om tävlingen på eran blogg så att fler kan vara med :)


Vinnaren!

Vinnaren av veckans blogg blev Rebecka! Inte så många som anmälde sig men ändå. ;)

Ska jag fortsätta med att ha såna här tävlingar?


Money money money


Tävling

Tänkte försöka köra igång med veckans blogg och se hur det går. Passa på att anmäla dig så kanske du vinner och får vara i min meny i en hel vecka!


Sextonde maj

Idag vaknade jag av att familjen sjöng 'Ja må hon leva' och började undra varför dom gick och sjöng den låten. Det är väl ingen som fyller år idag? Jag hade nästan helt glömt bort att jag fyllde 15 år idag! Så jag har fått massor av fina presenter av vänner och släktingar. Bland annat så fick jag ett nytt objektiv. Men jag får skriva mera en annan dag för nu måste jag dyka i sängen! Godnatt!


Bjuder på 2 bilder på min tårta {chokladrulltårta med hallon och blåbär} tagen med mitt nya objektiv.
 


Anywhere is paradise when you are with the one you love

..anywhere is twice as nice when you are with the one you dream of.

Jag gick ut en liten stund efter maten för att ta lite bilder ute. Jag upptäckte att vårat plommonträd har smått börjat blomma lite, det var så fint när solen lyste på blommorna! Om någon vecka blommar säkert det och de andra träden för fullt. Härligt! Då kommer jag springa omkring i trädgården som en galning med kameran runt halsen. Och förhoppningsvis blommar mitt träd tills på måndag då jag fyller år. När jag var liten blommade det alltid då jag fyller 15 år {!}, och så är blommorna i min favoritfärg jag hade när jag var liten.. rosa. Men de senaste åren har det inte blommat då, så det har varit tråkigt. Men iår finns det chans till det! :D Så jag håller tummarna och hoppas att det vackra vädret håller sig kvar ett bra tag till. Puss och kram!


“Don't worry about life, you're not going to survive it anyway.”

↑ Rubriken så sann! ;'} Jag sitter just nu uppe på mitt rum och lyssnar på musik ifrån Nevnarniens spelista. Den är så himla skönt att lyssna på! Subscriba!! Ohh, nu börjar det lukta mat i huset. Finfint! Dagen idag har annars varit toppen! Solen värmer och sommarlovet är nära, kan det inte bli bättre? Och så gjorde jag ett matteprov om skala och geometri som faktiskt gick ganska bra. Hoppas jag, det kändes i alla fall så ^^

En bild jag tog under temaveckan. Är den snyggast i svartvitt eller i färg?


Kissekatten

Vår katt Kicka är helt omöjlig att få bra bilder på. Så fort man tar fram kameran så skall hon alltis komma fram och nosa på den. Gulligt, men jobbigt.♥ Så jag är ganska stolt över att jag fick de här bilderna på henne ifrån förra veckan. :) Vad tycker ni, är det snyggast med färgade bilder eller svartvita? Jag älskar svartvita bilder, men jag tycker inte att mina bilder passar i svartvitt. Men just den översta bilden passade bra i det tycker jag. :) Vad säger ni?


Två bilder från Valborg

Hejsan! Jag har bestämt mig att försöka uppdatera mera nu än vad jag har gjort tidigare i vår. Vad säger ni om det? Är det något speciellt ni vill se mer av? Bilder, musik, tips, mat? Tell me!
Aja här är två bilder ifrån Valborg. Första bilden är tagen av mig, men andra har jag ingen aning om vem som har tagit den. Alla lånade min kamera hela tiden så det blev MASSOR med flumm bilder! Haha, jag flinar så fort jag kollar igenom mappen ifrån Valborg ;) Hur var eran Valborg?

“Somewhere over the rainbow, skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.”

Här är lite plagg som jag inte skulle tacka nej till nu när sommaren närmar sig. Allt är från Topshop. Det är verkligen synd att den affären inte finnns på den här lilla ön.