Tisdag

Hej! Jag har dragit på mig världens förklydning, jag är så himla hes att det låter som att jag är i målbråttet! Haha, kan inte låta bli att skratta åt mig själv hela tiden. :'D Vad gör ni en tisdag som denna? Själv har jag precis kommit hem ifrån skolan och funderar på att gå och sova, det vore skönt och jag kanske borde plugga lite också, men vi får se.. Ha det bra!

Digitalfoto

Igår var jag i affären och köpte en fototidning. Jag har inte hunnit att läsa den speciellt noggrant ännu, men jag bläddrade igenom den lite snabbt igår innan jag somnade och det finns en hel del bra saker att läsa om i den. De har skrivit extra mycket om rawbilder i det här numret, och det har jag länge velat veta mer om! Men nu hinner jag inte skriva mer, skall iväg och spela två innebandymatcher. Ha en fin söndag!


A walk in the snow.

En dag i februari var jag och Jessika ute och fotograferade porträtt i snön. Vi pulsade omkring i snön i ett snöfyllt änge, fotade, frös om tårna och drack varm choklad. Efter ett tag frös vi så mycket om tårna att vi beslutade oss för att gå hem.


Äpple i vaniljyoghurt

Dagens fina frukost, en skål med vaniljyoghut och äpplen. Egentligen är det inte speciellt mycket till frukost, men eftersom jag åt lite bulldeg (som är såå gott) innan frukosten behövdes inget mer ;)


Härliga lördag

Idag har mamma bakat kanelbullar. Finns det något härligare än att vakna upp på morgonen och känna doften av nybakade bullar?


I like to pretend that I have wings

Nu åker enelskaboken fram. Jag har prov på måndag, om verb och sånt där. Känns lite tråkigt att plugga en fin lördag som denna.

Sånt som gör ens dag

Förstår ni hur överraskad jag blev precis när jag loggade in på blogg.se och fick se det här? Jag är med i sidospalten, igen! Det måste jag få tacka för och tack för alla kommentarer, dem värmer verkligen! Jag hoppas verkligen att ni är här för att stanna och att ni lägger till mig på bloglovin. Ha en bra lördag!


Hipp hipp, hurra!

Idag fyller bloggen ett år! Tänk vad tiden går.. Här är en del av bilderna som jag har lagt upp här i bloggen (men inte alla!). Har ni någon favorit? Jag känner verkligen hur jag har utvecklats inom foto det senaste året. Det är det som är syftet med den här bloggen också, att jag får visa er mina bilder och så att jag kan få utvecklas inom foto. Jag tycker att det är så himla härligt när ni berömmer mina bilder, TACK! Och likadant som för ett år sedan så drömmer jag fortfarande att få jobba med fotografi i framtiden.


Perfekt till i sommar

I vår och sommar vill jag vara färgglad. Jag har blivit så trött på mörka, svarta och grå färger.


22 mars

Idag är jag ledig, vi har kutdag. Så najs! Jag hade tänkt att plugga i massor, men så blev det ju inte.. Så nu lägger jag upp en bild på mitt mellanål och sen ska jag få tummen ur och börja plugga.

Kiwi, jordnötter, o´boy och macka med ost på.

Vårdagjämning

Idag är det vårdagjämning fast det känns inte längre som att det är vår. Igår när jag var ute och sprang innan innebandyträningen började det att hagla och blåsa så mycket att det gjorde ont att springa. Det såg säkert jättekul ut när jag sprang där nästan i sidled för att slippa få allt i ansiktet. Jag var helt vit när jag kom in! :'D

Nu sitter jag och ska skriva en sammanfattning av imperalismen, men jag kommer ingen vart. Jag har inte en aning om hur eller vart jag ska börja. Sånt är jobbibgt.. :/ De flesta uppgifter vi får har jag ganska lätt att skriva om, medans vid andra uppgifter kan jag inte ens veta hur jag ska formulera mig..

En bild på stranden som bara ligger ett par 100 meter från mitt hus.

I vår vill jag..

Gardening_spring_flower_large

fotografera vårblommor

 

Art_artist_b_w_beautiful_beauty_bed-caadebeaf24ac2219453747352c0973d_h_large

umgås med dem som gör mig glad

 

6232203107_42b39c32b0_z_large

känna vårvinden i håret

 

Tumblr_m0ppjwva7v1r0lbaco1_500_large

läsa massivs med böcker

[bilder från weheartit.com]


18 mars

Idag är det grått och trist ute, men i eftermiddag ska jag åka och spela innebandy med damlaget. Så himla nervös!


Kony 2012

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

Oavsett vem du är, ta dig tiden att se den här videon och sprid den!


En vacker dag

En vacker dag i sommar vill jag se ut såhär, kanske på midsommarafton. Jag längtar redan!

It's magic

Hello! Igår kväll åkte jag till Mikaela för att se på en massa Disney filmer tillsammans med Lina och Cecilia. Riktigt mysigt! Vi lyckades se 5 filmer, sen somnade vi. Vi såg på Snövit, Lejonkungen 2, Askungen, Lady lovley locks (som inte är Disney) och Alladin, och nu idag såg vi halva Föräldrafällan. Alladin är en av mina favorit Disney filmer, jag skrattar hela tiden och så är den så himla söt. :'D Har ni någon favorit Disneyfilm?

Tumblr_m009vwhcjp1r9cpvpo1_500_large

bild från weheartit.com


"A single rose can be my garden.. a single friend, my world"

Tove var här hemma hos mig i helgen. Vi käkade mest godis och såg på massa Baribie filmer och mindes tillbaka på den gamla goda tiden, och så såg vi på Stylisterna. Det är alltid lika roligt när hon tittar in här, hon är så himla fin! Kolla gärna in hennes nya blogg som hon precis har skaffat!