Bloggtips

Kolla in hennes blogg, otoligt fina bilder på massor av härliga bakverk!

Klicka på bilden eller här för att komma till hennes blogg!


Breakfeast

Dagens frukost, vaniljyoghurt med färska hallon och björnbär, macka med prickigkorv och apelsinjuice. Yummie! ♥


Man blir smart av fisk

Lax med pesto, potatis och en god sås. Hur gott som helst!


Höst

Blev lite sugen på att åka in till stan imorgon, ska köpa en almenacka och så kan man ju passa på att in och kolla lite på alla nya höst kläder. Eller ska kanske ta det på tisdag när jag slutat tidigt? Vi får se.. ;)


Två fina solrosor

Läste nyss en kommentar att jag blivit veckansblogg hos annaliv.se! TAAACK! :D Sorry för den dåliga uppdateringen, men nu har skolan kommit igång och imorgon skall båda niorna cykla typ 3,5 mil för att övernatta i en bygdegård och sen cykla hem igen. Vi får se om jag överlever! Heh.. ;) Vi kommer hem på torsdag eftermiddag så då kommer jag säkert vara helt slut! Sen skall vi spela fotbollsmatch på kvällen.. heh, vi får se om jag verkligen orkar det.

När började ni skolan? :) Jag började som sagt idag.



I can't see straight..

Har suttit ett bra tag nu och pysslat med en ny design och lyssnat på Jonas brothers (som jag verkligen älskade i sexan, haha vilka tider!) Men jag har knappt kommit någon vart med designen, ögonen går i kors och jag orkar inte hålla på med den dumma designen längre! Ska ta nya tag imorgon, vi får se om det går bättre då. Hoppas det i alla fall. Godnatt!

The time is running away too fast, why can it just wait one second?

Idag regnar det ute, igen. Så typiskt att de sista sommarlovsdagarna skall regna bort. Usch! Och tänk att om 4 dagar börjar jag i nian! Äldst på skolan, hah! Jag som nyss gick i sjuan, tiden går så snabbt! Och sommarlovet har bara sprungit iväg! Så kul det har varit, vill inte att det ska ta slut! Saknar det redan. Vad sägs om en extra månad sommarlov?
Dagens outfit, stor t-shirt jeans, mina fina kängor och pricken över it ett halsband, skönt nu när det regnar.

A new pair of shoes

Hejsan! I Tisdags var jag i staden med Erik och mamma. Där hittade jag några saker, bland annat dessa kängor. Tänkte att det var lika bra att skaffa ett par lite bättre vinterskor, annars har jag ju mina uggs och dom är inte alls bra att ha när det är slask. Så dom här tål det nog lite bättre än dom. Dessutom så kostade dom bara 300 på skokanonen, KANON! Haha ;) Jättebra pris för såna skor, jag är supernöjd med dom! Dom passar ju nästa till allt också! (Dom ser ganska stora och klumiiga ut på bilderna, men det är dom inte när man har på sig dom!)


Pajkväll

Hej! Allmänt seg dag idag, men imorgon ska jag och 2 andra härliga tjejer baka paj och göra ett fotoalbum och sen skall vi på pajkväll/avslutningsfest. Roligt och lite sorgligt kommer det bli! Jag har inte så mycket mera att skriva nu, så ni får ha det bra och så kanske vi hörs på fredag! LOVE

Två bilder ifrån Fårö


Pancakes with sugar and milk

Dagens lunch: Pannkakor med socker och mjölk och som efterrätt en nektarin. Ett tips är bara att kolla att nektarinen är mogen, annars är det inte alls gott! ;) Jag talar av egna erfarenheter, så tänk på det bara! Haha, nu ska jag ut i solen!


Flickr faves

Hej! Nu på förmiddagen har jag suttit mest inne på flickr.com och kollat bilder. Och jag har fått en hel del nya favoriter! Kolla min sida där jag har {mina favoritbilder} och bli inspirerade! Kolla även {mina bilder} som jag laddar upp efterhand. Ni som inte är medlemmar borde bli medlemmar, sjukt bra tidsfördriv. Ungefär som weheartit.som fast lite mer avancerat ;) Nu skall jag äta lite lunch och sen gå ut och fotografera! Ha det bra!


Sommarvärme efterlys!

Hejsan! Idag har jag på mig myskläderna och ett par fårskinnstofflor. Ucsh det är ju kallt! Såg igårkväll på våran termometer att det var kring 8 grader ute! Har skruvat upp värmen på mitt rum och sover även med täcke istället för bara i ett påslakan. Det har ju blivit höst! Det som annars brukar varit så varmt och skönt i augusti precis innan skolan börjar. På tal om skolan så önskar jag verkligen att sommarlovet vore ett par månader längre, det här sommarlovet har gått alldeles för snabbt och varit så sjukt härligt!


Batteriexperten

Det var ett kamerabatteri som rammlade ner i min bervlåda i förrgår. Jag har länge funderat på att köpa ett. För det är ju så typiskt när man är iväg på något kalas eller ute och fotograferar så tar batteriet slut. Det finns nästan inget värre! Så jag klickade hem det i torsdags ifrån batteriexperten.com och fick redan hem det nästa dag. Snabbt och enkelt och inte så farlig dyrt heller, 308 spänn! Me like! Och så fick jag även en badboll helt gratis! ^^ Så för er som tvekar på att köpa ett extra batteri till kameran. Så köp ett! Ni kommer inte att ångra er en sekund! Verkligen bra att ha i kameraväskan och man slipper ora sig över att batteriet ska ta slut. Kom bara ihåg att ladda det! ;)
Mikaela var nära som gissade att det var ett batterigräp.


Ett litet paket

Hej! Just nu sitter jag och kollar på Naturens stora skådespel. En naturfilm om Afrikas djur. Riktigt vackert är det där. Får mig att önska att någon gång i framtiden åka dit och fotografera. Tänk vad häftigt! Att gå där i den vackra naturen med ett megastort objektiv bland alla giraffer, elefanter och lejon! Det hade verkligen varit en riktig upplevelse! Jag måste skriva det på min att göra lista! ;)

Idag ramlade det in ett litet paket ner i vår brevlåda här hemma till mig. Kan ni kanske gissa vad det är? Ett tips är att det är till kameran! ^^ Den som har rätt får en länk!


Medeltiden i svart och vitt

Igår var det medeltidsmarknad i ett änge och vi var där och kollade lite på marknaden och även på 'Slaget om Visby'. Dock så kom vi lite sent och det var helt smockat med folk så man kunde inte se något. Här kommer några bilder ifrån det. ^^


Good night!

Hej på er! Nu börjar det bli sent så jag tänkte krypa ner i sängen och läsa lite ur mina fototidningar eller Elsas mode, jag har inte bestämt mig än. ^^ Imorgon ska jag möta Lisa i stan och sen ska vi hem hit och typ bada och så. Men nu måste jag gå och borsta tänderna innan jag somnar här. Godnatt!


Dagens ciat

"No matter where you go in life, it's who you have beside you that makes the journey worthwhile.."


Waterdrops in the green gras

Här är bilderna som jag tog i förrgår och jag lovade att visa er. Jag skulle egentligen ha visa er dom igår men jag hade aldrig tid. Jag hjälpte till här hemma med lite pyssel på gården. Vi höll på hela efterdagen med ved och att måla ett litet hus. Men skönt var det iallafall att komma in sen och beställa pizza. ^^ Dock var den inte så god men det är en annan femma. ;)


Två bilder från kalaset igår

Igår var släkten hemma och firade Erik som fyllde år. Vi åt god mat och även tårta, gorumkakor (de gula till vänster)  och kärleksmums. Vi kusiner satt och spelade Buzz och såg lite film medan de vuxna satt mest och pratade.

Spotify is on

Hejsan på er! Det här mitt hundarde inlägg här på bloggen, bara så att ni vet! ;) Just nu håller jag på att städa mitt rum. Har inte gjort det klokt på flera veckor så det är dax för en riktig storstädning, trots att solen skiner ute. Lite trist men aja, Spotify är på, så jag är nöjd! Har ni några bra musiktips? :)


Breakfeast

Vi gick upp tidigt här hemma för att sjunga för Erik som fyller år idag. Så förutom att gratulera Erik så jag har hunnit med att fotograferat min goda frukost, kolla 2 avsnitt Gosip girl och fotograferat daggen i gräset. Och dom bilderna blev jag jätenöjd med! Ni ska få se dom antingen senare idag eller imorgon för ikväll så kommer släkten. Vad gör ni idag?


Lite frusna bär

Hej! Ikväll efter träningen åkte jag och mamma till affären och handlade mat till kalaset imorgon. Min bror fyller 13! Men ialladfall så köpte vi lite frusna bär i lösvikt. Haha, något sånt har jag aldrig sett det förut! Det skall bli så gott till frukost imorgon! Vaniljyoghurt + frusnabär = världens godaste frukost! Testa det! Btw så börjar våra egna hallon att mogna, jag längtar så till att kunna göra egna hallon smoothies!


Staden

Hej! Idag mötte jag Jessika i Visby för att göra henne sällskap efter hon varit hos frisören. Så vi gick och kollade lite i dem affärer vi hann och gick och fikade på Wayne's coffee . Jag åt en bit kladdkaka som var jättesmaskig! ♥ Innan vi träffades gick jag en tripp förbi ÖB för att handla lite småsaker lite billigare. Jag älskar affärer som ÖB och Rusta där man kan handla typ schampo och balsam några kronor billigare! Haha, snål som man är! ^^ Här får ni några bilder ifrån Visby.

 



It could be the stars, falling from the sky..

En härlig sommarlåt med Colbie Caillet, brighther tahn the sun. Tycker att musik videon är himla mysig och sommrig!


Some new things

Här kommer 2 bilder ifrån gårdagens shopping i Visby.


Plask plask

Hejsan! Idag har jag varit med Tove och vi har varit i Visby och shoppat och plaskat i vattenpölar hemma hos henne. Sjukt roligt har det varit! Imorgon visar jag vad jag tog med mig hem ifrån staden. Vad har ni gjort idag?