30 oktober

Jag har varit på läger från torsdag tills idag och det har varit sjukt kul! Vi har lekt lekar, sett på film, åkt skridskor och haft lite party. :) Jag tänkte att jag skulle få sova ut nu under lovet men det sprack ju nu. Haha^^ Tråkigt att lovet redan är slut.. Jag skulle inte ha något emot att ha ett par veckor till. ;) Vad har ni gjort på lovet eller vad ska ni göra?

Bild ifrån september

Visste du att..

..det här är ett av det bästa avsnittet av centralskolan?

En bra serie

Nu ska jag se på Sex and the City! Varför visas bra serier så sent på vardagar? Nu ska jag fortsätta se.
Här får ni lite klickbara bilder ifrån weheartit.com ↓
.Shedding.Parts.Of.Me. Lighten Up Its Just Fashion / Carrie Bradshaw c y l ♥ d f h Dont be insecure if your heart is pure ohkissmyring Carrie Bradshaw « The Pink Pen Word Studio The Fashion Feed's Photos - Daily Inspiration x sex and the city - Google Bilder Carrie Bradshaw Style on Sex and the City Photo 34

En ros mitt i hösten

Idag när jag höll på att städa mitt rum, så tittade jag ut ur mitt fönster och fick syn på en ros! Självklart sprang jag ner efter kameran och gick ut och fotade lite grann. Det är ju så fint ute nu! Jag älskar alla färgerna som kommer såhär års. :}

 


H Ö S T L O V

Äntligen, äntligen är det Höstlov, med stort H! Uh vad jag har längtat! Imorgon väntar en lång och härlig sovmorgon.


Några fina ord

Jag fattar inte hur jag ska få ihop uppsatsen till på fredag alltså. PANIK! Aja jag får lösa det på något vis. Jag fick tillbaka evolutions uppsatsen idag och där lyckades jag med att få ett MVG och det kan jag säga det väntade jag mig verkligen inte! Haha, en verkligen glad överraskning! ^^ Hoppas att det går lika bra med den här uppsatsen..

L O V E

Jag var bara tvungen att lägga upp andra delen av Centralskolan också. Bara för att dem är bäst! Jag kommer nog fortsätta att lägga upp alla andra delar med ;) Ni som inte sett dem, SE DEM! Jag kan lova er ett gott skratt :)


Gult som solen, gult som guld

Jag tog en paus ifrån allt pluggande och gick ut på en liten fotorunda i den vackra höstsolen. Mysigt! Jag som trodde att det var slut med sånt här väder nu. Det är ju så fint när solen lyser igenom de färgglada löven i träden. Det ger en riktig höstkänsla och är blad det bästa med hösten! Mer bilder får ni en annan gång, nu väntar Napoleon ifrån den franska revolutionen på mig..


Nytt och fräscht

Nu har jag gjort en ny och fräsch bloggdesign som jag blev väldigt nöjd med. Nu kommer jag nog inte byta på ett bra tag. Tror jag iallafall ;) Jag har också gjort nya fotokategorier. Vad tycks om den nya designen? :) Klicka F5 om ni inte ser den!

I'm talking about a revolution

Jag sitter och stirrar på skärmen. Vi ska skriva en uppsats om revolutioner och jag vet inte hur jag ska skriva! För tillfället vet jag varken hur jag ska börja eller avsluta. Men jag ska iallafall se filmen Marie Antoinette så kanske jag får lite inspiration till min text om den franska revolutionen och förhoppnignsvis om de andra också.

Bilder ifrån weheartit.com

ผลการค้นหารูปภาพโดย Google สำหรับ ผลการค้นหารูปภาพโดย Google สำหรับ ผลการค้นหารูปภาพโดย Google สำหรับ Marine,essence de rose. Untitled Marine,essence de rose. Simplicity. Cold and loveless Simplicity.


Just about 10 years old

Jag hittade den här tjejen på youtube och oj! Hon är ju hur duktig som helst och är bara runt 10 år! Söt är hon också. :)Hon sjunger ju för tusan bättre än jag! Haha, fast det är nog inte speciellt svårt. Önskar att man haft en sådan röst..


Om man har tråkigt

Nu är hösten verkligen är här! Och ibland känns det så tråkigt när det är regn och blåst ute och då blir man uttråkad. Iallafall jag. Då går man in på youtube och söker på Centralskolan! Åh, det bästa att kolla på om man är på dåligt humör och behöver sig ett gott skratt. :) Älskar den serien, vi kollade på dem hela konfa-lägret i sommras ^^

(nu är ju inte första avsnittet det bästa så kolla de andra med!)

En av alla mina 365 dagar

Såhär kan en dag i skolan för mig se ut:

-Jag drömde om att jag gick på bio med Andreas Wijk? Haha, en av de konstigaste drömmar jag haft, men han var iallafall trevlig^^
-Håret vägrade göra som jag ville, det slutade med att jag sedan fick bråttom till bussen.
-Jag läste nästan ut boken Anne Franks dagbok.
-Skolfoto med klassen och kamratstödjarna. Och vi blev jättesnygga ;)
-Trodde jag tappat bort mina nycklar men efter 5 minuters hjärtattack hittade jag dem i min kameraväska. (sånt händer ganska ofta..)
-Tog med engelska böckerna till lektionen i onödan. På grund av att det varit skolfoto kom jag sent och så slutade vi precis när jag kommit in och satt mig.. -.-
-Musik, vi pratede om 60-talet och den så kallade rock'n roll döden.

Yeah, så kan en dag för mig se ut för mig. Hur kan en av era dagar se ut? :)


Long week

Seg vecka, har ju blivit sjuk så veckan har varit lång. Men imorgon är det fredag och så ska jag på återträff med mitt konfagäng hela helgen. Så helgen kommer ju vara hur bra som helst! :) Jag ska bara ha med lite nässpray så blir det super! Vad gör ni i helgen?


I scream, you scream, we all scream for ice-cream!

Jag har dragit på mig en förkylning igen som den här gången satt sig i halsen. Imorse när jag vaknade lät det som att jag var i målbrottet. Hahah de lät lite roligt! ;) Som tur var slutade vi tidigt i skolan idag och så såg vi på film på spanskan. Så jag slapp att prata på lektionen idag.^^ Direkt när jag kom hem gick jag ner till frysen och tog upp ett paket glass, med smak av lingon och kex från SIA, till min hals. Glassen var helt okej och med lite strössel så var det rätt så gott. :) Hur firar ni kanelbullens-dag idag?


“The shoe that fits one person pinches another; there is no recipe for living that suits all cases.”

Jag var tvungen att visa er en av mina favorit skor. Dock är den lite liten och jag har bara en sko..


Isn't it ironic?

För exakt en vekca sen var jag och Jessika i ett änge och fotograferade portätt och det gick faktiskt ganska bra! Vi fotograferade även vid en å och när vi var var i full gång med fotandet så kom det en cyklist, {för det var precis vid vägen} och då tänkte vi att vi skulle vänta med att fota tills han cyklat förbi. Men så stannar han! Precis vid oss! Haha, how ironic? :'D Så vi blev lite generade och gick iväg.. Men det blev typ 500 bilder så jag kommer nog att visa fler bilder så småningom!


Me and my own little world

Jag skulle kunna sitta vaken hela natten och kolla bloggar, fixa design, redigera mina bilder, kolla bilder på Weit eller Flickr och lyssna på musik. Det är speciellt på kvällen/natten som jag har som mest inspiration och gillar därför att sitta och göra såna saker då. Det är skönt att ibland få sitta i sina egna tankar och slippa bli störd av någon, man sitter i sin egna lilla värld och lyssnar på lugn fin musik och bläddrar bland underbara bilder på Flickr eller Weit. Sånt är helmys! Eller vad tycker ni?


Släkten är värst

Min fina mamma fyllde år igår så vi har haft släktingar här hemma både igår kväll och nu här ikväll. Det har varit helmys :} Mycket prat och skratt. Så här är lite bilder ifrån igår när vi gjorde i ordning för kalaset. Tårta med hallon, kiwi och smultron. Smaskens! Och när vi gjorde maten igår kom vår katt som vanligt och ville komma och smaka på maten vi gjorde {sista bilden}. Hahah, hon brukar komma in i köket och mjaua som en galning och när man ger henne en bit av maten luktar hon på den och går sedan sin väg. Så typiskt henne! ;}