Pannkaksmåndag

Hej! Ikväll blir det pannkakor till middag, min duktiga pappa står just nu och gräddar dem för fullt. Det doftar otroligt gott! Jag och en till i min klass kom på idag att pannkakor är det bästa som finns! Det finns absolut inget i hela världen som är godare än pannkakor med sylt och grädde! :)

Hallon är gott!

Hej! Jag sitter just nu och kollar på 101 dalmatiner med lillebror. Det är en så söt film! ^^ Egentligen borde jag börja skriva på min novell, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. det är svårt! Tips? Annars så fyller min pappa min år idag, vi firade honom igår med god mat och så kom det lite släktingar på besök. Trevligt. :)

h e a r t

Jag skulle kunna sitta i timtal och kolla på bilder på weheartit.com. Jag får aldrig nog! Ni som vill kan ni följa mig här.

Depósito de textos.dreams come truefood, hamburger, yummi - inspiring picture on Favim.comSeeds of Yesterday.annaa.Štýl♥Tumblryour love is extravagant.Untitled

bilderna är klickbara och lånade från weheartit.com

Idag har det snöat hela dagen

Idag åt jag en väldigt en god frukost. Apelsin i vanilj yoghurt är bara för himla gott! Och sen tog jag fram skolböckerna och pluggade lite. Efter det tog jag en promenad i snön, den fina härliga snön! :) Jag hoppas att den stannar kvar ett tag nu. Snön som föll förra veckan töade bort helt bara efter ett par dagar, innan jag ens ta fram kameran! :(


Fredagsmys

Tjoo hejsan! Jag har precis kollat klart på andra boxen av Gossip Girl, som var helt grym! Det är så skönt att få koppla av och kolla på en bra serie efter en lång vecka och utan reklam dessutom! Helt klart värt pengarna man lägger på en box. Haha.^^ Jag ska nog beställa tredje säsongen snart.. det slutade ju så spännande! Kollar ni några serier, något riktigt bra tips på en annan grym serie? Godnatt!

Bästa delen i hela filmen!! Så himla gulligt! ↓

Tumblr_l3yjfmumrd1qapcpeo1_500_large


F R I D A Y

Äntligen fredag! Det firas med pizza och kanske lite gossip girl. Vad gör ni ikväll?

“Every man's work, whether it be literature or music or pictures or architecture or anything else, is always a portrait of himself”

En grå dag kan bli hur bra som helst med en svart kamera och en söt rödhårig tjej.


Utrustning: Sony a390 + 50mm 1.8
Foto: Emma P (jag)
Modell: Jessika B
Redigering: Emma P (jag)

Porträtt vid Kovik

Hej! Här är en bild ifrån i förra måndagen när jag och Jessika gick till ett litet fiskeläger, som kallas för Kovik. Där tog vi en del porträtt bilder, fast ljuset försvann ganska fort, men det blev en hel del bra bilder i alla fall. :)


Utrustning: Sony a390 + 50mm 1.8
Foto: Emma P (jag)
Modell: Jessika B
Redigering: Emma P (jag)

Det snöade igår



Once upon a time

Hej! Jag såg precis första avsnittet av Once upon a time på kanal 5 play och jag måste säga att det var jättebra! Handlingen är lite svår att förklara och på kanal 5:s play sida förklaras den inte speciellt bra. Men kolla den om ni gillar sagor, magi, kärlek och spänning!

 

bild från google


Igår föll den första snön för iår

Hej! Inatt har det blåst som tusan och sen har det kommit SNÖ! Äntligen! Vad jag har längtat efter det! :D Fast det blåser ännu en hel del därute så jag väntar med att gå ut.. Jag hoppas att det snart börjar snöa igen och att det slutar blåsa så att snön kan få lägga sig på alla trädens grenar och alla hustak, så att det blir såhär fint {länk}. För just nu så yr allting bara omkring ute i blåsten, men det är ju bättre än ingen snö alls. Man slipper ju all hemsk gegga och vattenpölar. ;) Fast det känns som att jag är nästan den enda personen som verkligen vill ha snö..  ^^

Bild ifrån december

Önskeinlägg

UPDATE: På sista punkten ska du inte klistra in koden högst upp i kodmallen, utan i head-avsnittet precis över </head>.


Fredagen den trettonde

Hej! Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering nu i veckan, men jag har faktiskt varit heelt slut efter att jag kommit hem ifrån skolan, varje dag. Vi har gjort filmer hela veckan och nu efter mycket slit så är de äntligen klara! Skönt! :D Annars så har jag tränat mycket innebandy nu i veckan också. Så ikväll så är jag faktiskt helt slut efter en lång vecka, jag somnade faktiskt på soffan idag när jag kom hem.. ^^ Det var så skönt! Jag ska nog införa sovstund direkt när jag kommer hem! Haha! ;) Vad gör ni ikväll?


Utrustning: Sony a390 + 50mm 1.8
Foto: Jessika B
Modell: Emma P (jag)
Redigering: Emma P (jag)

"Time you enjoy wasting is not wasted time"

Hejsan! Jag vill bara säga, tack! Jag blir så himla glad av era små kommentarer när ni berömmer mina bilder och min blogg. Nu känns det äntligen som att alla sena nätter och all tid jag har lagt ner på den här bloggen har varit värt alla timmar. Jag hoppas att ni kommer att fortsätta följa mig, trots att mitt jullov sorgligt nog imorgon tar slut och att jag kommer att ha mindre tid med bloggen. Men jag ska ju såklart fortsätta uppdatera så fort jag har tid! Men nationella proven nu väntar på att bli gjorda nu i vår, så får vi se hur mycket tid det blir, men jag ska göra så gott jag kan. Puss på er! ♥


Fototävling hos David

Hello! Jag är med i en fototävling hos David. Priset är något valfritt från tvspelsweb för 149 kr! Om jag vann skulle jag vilja ha den här fjärrkontrollen. Temat är natur, därför valde jag en bild som jag tog på stranden i förrgår. Motiveringen till att den här bilden borde vinna är att jag är så nöjd med den. Vassen är så fin i kontrast med den rosa himlen i bakgrunden. Det är den rosa himlen gör hela bilden helt klart! Jag tycker att man ska passa på när det är såna här vackra solnedgångar! Bilderna får ett lyft av en sån himlen, för att hitta fina färger såhär års utomhus är nästan omöjligt!

klicka på bilden för att få se en större version.


I love books, they are my best friends

Här hemma regnar det och är allmänt segt, så jag redigerade 2 bilder till ifrån min och Jessikas fotografering i måndags. Imogrgon tänkte vi ha en till fotografering, fast på stranden. Jag hoppas verkligen att det inte regnar och att solen kanske tittar fram och lite snö också. ;) Det hade varit perfekt!


Utrustning: Sony a390 + 50mm 1.8
Foto: Jessika B
Modell: Emma P (jag)
Redigering: Emma P (jag)

8/365

Banan, vindruvor, honungsmelon, äpple, granatäpple och apelsin.
Om man gör allt det till en fruktsallad och lägger ner det i en skål med vaniljyoghurt blir det en supergod frukost! Ni borde testa det!


Sånt här inspirerar mig

Såna här bilder är så himla fint och inspirerande och nu insåg jag hur mycket jag faktiskt längtar efter våren, efter solen, efter värmen, efter fågelkvistren och efter de ljuvliga blommorna. Hela våren är alltid så ljus och färgglad och härlig, den är levande liksom. Fast vi har ju faktiskt ännu inte fått någon snö här på Gotland. Det längtar jag också efter! Jag vill kunna göra snöänglar, snögubbar, ha snöbollskrig och fotografera de underbara vita små snöflingorna. Så efter en vinter med snö kan det gärna få bli en fin vår! Har ni snö där ni bor?

Lace Feelings pastel ;-) be Lovely Tumblr sdmd - Untitled "Bows & books" by Catherine P // LOOKBOOK.nu Tumblr Charm Photos

Bilderna kommer från weheartit.com och är klickbara!

07.01.12

En blid som jag tog igår. Det var en vacker solnedgång och sen började månen att skina så fint över grantopparna.

7/365

Hej! Till middag ikväll gjorde vi här hemma flygande Jakob. Det var super smaskigt! Och nu ser vi på Gladiatorerna och äter fruktsallad, riktigt mysigt! Jättegott efter en dag med innebandy. :) Har ni gjort något roligt idag?

 


Ny design!

Hejsan! Jag har gjort en ny design, jag blev så trött på den förra så jag gjorde en ny. Om ni inte ser den tryck på F5! Vad tycker ni?


6/365

Idag har jag varit nere på stranden och fotograferat lite. Det blåser som tusan och det är verkligen svinkallt där nere!

5/365

Här kommer gårdages bild till mitt projekt 365. Roligt att jag redan börjat bli dålig på att uppdatera.. Men aja fortsätter i alla fall!

När jag vaknade hade pappa bakat frallor till frukot. Det är en sån lyx att kunna vakna upp av doften av nybakat bröd på morgonen.

Utrustning: Sony a390 + 50mm
Bländare: f/2.2
Slutartid: 1/50 sekund
ISO: 200

Plask i vattenpölen


In the window

Ni som tyckte om bilderna från fotograferingen i måndags, här kommer det ännu flera! Denna gången är det jag bakom kameran och fina Jessika som är modell.


Utrustning: Sony a390 + 50mm 1.8
Foto: Emma P (jag)
Modell: Jessika B
Redigering: Emma P (jag)

Tänk om..

Kolla vilken söt polaroidkamera! I'm in looove! Har nästan alltid velat ha en sån. Tänk, att bara kunna trycka på avtryckaren och sen kommer bilden ut en sekund efter! Söta fotografier blir det också! Hade jag hatf en sån hade jag tapetserat mina väggar med såna bilder! Jag måste nästan ta reda på om man kan köpa en sån någonstans för ett rimligt pris. Tänk vilken dröm att ha en alldeles egen polaroidkamera!




Nyårsafton i bilder

Här kommer lite bilder ifrån min nyårafton.

4/365

Idag ska jag damma av min innebandyklubba och ge innebandyn ett nytt försök. Eftersom att mitt lag la ner för ett par år sedan slutade jag med innebandy, men nu har det startats ett nytt lag igen så jag tänkte ge det ett försök, innebandy är ju trots allt roligt! Jag har stått uppe på vår hall här hemma och trixat och skjutit lite grann, känner mig rätt så tagg på att ge mig ut på innebandyplanen igen! Någon annan som också spelar innebandy eller någon annan sport?

Utrustning: Sony a390 + 50mm
Bländare: f/2.8
Slutartid: 1/80 sekund
ISO: 200

You made my day!!

Hello! Jag blev så sjukt glad och överraskad när jag loggade in på blogg.se, min statistik hade skjutit i höjden och jag hade fått 35 kommentarer. Jag kan inte sluta le! :D Jag trodde faktiskt aldrig att jag någonsin skulle få så många besökare i min lilla blogg! Jag har fått så många fina kommentarer på bilderna jag tog med Jessika i måndags och det är jätteroligt! YOU MADE MY DAY! Jag hoppas verkligen att alla nya besökare kommer att stanna här och kanske lägga till mig på bloglovin? :)

Mix the things you love. Personality is what style is all about.

En gammal bild ifrån i våras.


3/365

Det finns en helt annan värld där inne.
Igår natt kollade jag på ishockey med min lillebror, Sverige vann! Wiihu! Kollade ni på ishockeyn?


Utrustning: Sony a390 + 50mm
Bländare: f/1.8
Slutartid: 1/25 sekund
ISO: 3200

I'm waiting for you

Hej! Här kommer några av bilderna jag och Jessika tog igår, hon har tagit bilderna och jag har redigerat dem. Jag älskar första bilden med klockan på, känslan, färgerna och ljuset det är bara så snyggt! Jag lovar det kommer flera!

Utrustning: Sony a390 + 50mm 1.8
Foto: Jessika B
Modell: Emma P (jag)
Redigering: Emma P (jag)

Monday

Hejsan! Idag har jag varit hemma hos Jessika. Vi bytte julklappar, ganska sent jag vet men bättre sent än aldrig! Sen fotograferade vi en massa porträtt och dem blev jättebra! De blev bara lite brusiga p.g.a. den höga ISOn som vi var tvungna att använda men annars så är jag helt nöjd med bilderna. :) Men jag orkar inte redigera alla bilder nu så jag ska visa er dem en annan gång, lägg till mig på bloglovin så kan ni hålla koll på när de kommer upp! ;)


2/365

Andra bilden är ifrån fotograferingen jag hade med Jessika, vi hade så himla roligt och resultatet blev så himla bra!

Utrustning: Sony a390 + 50mm
Bländare: f/1.8
Slutartid: 1/160 sekund
ISO: 400

1 januari 2012


1/365

Som start på det nya året startar jag projekt 365 med en nyårsbild. Det var en smällare som var tillåten för barn under 18 år så min lillebror och kusinen sprang omkring och tände smällarna medan jag fotograferade. Det tog ett litet tag innan jag fick fina bilder, man måste ju ha ganska så lång slutartid för att det ska bli snyggt resultat. :) P.s. smällaren var inte rosa, Photoshop är min bästa vän! ;)

Utrustning: Sony a390 + 50mm
Bländare: f/9
Slutartid: 1/10 sekund
ISO: 100

Prodjekt trehundrasextiofem

Hej! Jag blev så himla inspirerad när jag läste om ett fotoprojekt, prodjekt 365, det går ut på att man tar en bild varje dag och om man vill lägger upp det på en blogg. Jag tyckte att det lät roligt och det är bra utmaning att vara kreativ, så jag tänkte försöka! Wish me luck!

Update: Jag har ingen tid att fota en bild, redigera den och sen lägga upp den på bloggen. Jag måste tyvärr lägga ner projektet.. :(